Om oss

I F24 Media AS spesialiserer vi oss på nettbaserte tjenester som gjør det enkelt for privatpersoner å søke lån og sammenligne bank- og finanstjenester

Om F24

F24 er en  tjeneste som er utviklet for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne de beste finanstilbudene.
Bak tjenesten står F24 Media AS – et selskap, eid av Lied Holding AS som har solid bakgrunn innen finans, samt mange års erfaring i å vurdere, sammenligne og forhandle lånetilbud. Målet vårt er å bidra til en bedre hverdagsøkonomi, både gjennom å vise deg flere alternative banker som  tilbyr lån og gjennom å formidle nyttig informasjon og gi relevante råd og tilbud.

Så langt har allerede 450 000 privatpersoner benyttet seg av tilbudet vårt i Norden.

Som medlem av kundeklubben vår, Din Økonomi, mottar du blant annet informasjon om nye finanstjenester, råd om hvordan du øker lånemulighetene dine og guider og tips om smart hverdagsøkonomi. Ansvarlig for kundeklubben er F24 Media AS

Hvorfor bruke F24.no?

Når du registrerer deg hos oss får du ikke bare hjelp til å få lånet du trenger – du får også de beste mulige betingelsene
på øvrige tjenester fra banker og forsikringsselskap. Du blir dessuten automatisk medlem av kundefordelsprogrammet vårt og får tilgang til nyttig informasjon som kan hjelpe deg til en bedre hverdagsøkonomi.

Hvem er F24 Media AS, selskapet bak F24?

I F24 Media spesialiserer vi oss på nettbaserte tjenester som gjør det enkelt for privatpersoner å søke lån og sammenligne
bank- og finanstjenester. F24 ble utviklet da vi – etter syv års erfaring med finanstjenester i Norden – så behovet for en objektiv aktør som kan sammenligne lån for privatpersoner og gi dem råd på veien.

Det er potensielt mye å spare på å gjøre grundige sammenligninger av finanstilbud, noe som kan være vanskelig for personer uten forkunnskap og erfaringsgrunnlag. Samtidig er det ofte små detaljer som skiller avslag og innvilgelse av en lånesøknad, og disse er vi eksperter på å finne.

Hvilken informasjon trenger vi om deg – og hvorfor?

For å kunne gi deg relevante råd og tilbud trenger vi noen opplysninger om livssituasjonen og økonomien din. Du kan lese alt om hvilken informasjon vi samler om deg og hva den brukes til i personvernerklæringen vår. Vi kan forsikre deg om at vi til enhver tid overholder norske lover om personopplysninger, og du kan når som helst be om å få opplysningene dine slettet. Og skulle det være noe du ikke finner svar på i personvernerklæringen, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss.

Hvordan kan vi gi deg enda bedre tjenester?

Målet vårt er å gjøre tjenestene våre så nyttige som mulig for deg. Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldingene dine!
All ris og ros kan sendes til support@f24.no 

 

Norsk bokmål